Företagsstäd i Göteborg

Bright Services!

Bright Services Göteborg AB är ett professionellt företag inom lokalvård med över 16 års erfarenhet i branschen. Anlita oss på Bright Services när du behöver städhjälp!

En professionell städfirma

Vi på Bright Services utför professionell städning i Göteborg för privatpersoner och företagare. För oss är kunden alltid i fokus och vi vill alltid göra vårt bästa för att möta kundens behov. Är det något ni behöver hjälp med när det kommer till städning så har vi möjlighet att bistå er.

Lång erfarenhet & stor kompetens inom städ

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning. Vi är lyhörda och anpassar oss efter era önskemål. Vi skräddarsyr ett frekvensbaserat städschema med alla nödvändiga moment som stämmer överens med just era behov.

Vi tror att en bra kommunikation med våra kunder är viktigt och vi kommer alltid med förbättringsförslag för att göra vardagen mer ekonomisk och miljövänlig när det kommer till kontorsstäd. Har ni flertalet kontor i Göteborg så kan ni få en helhetslösning för samtliga kontor.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bright Services Göteborg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Företagsstäd i Göteborg

Skolstädning

Elever och lärare tillbringar många timmar i skolan varje dag. Risker med dålig skolstädning anges vara att elever snabbare blir trötta, får allergiproblem och i vissa fall undviker att använda skolans toaletter. En välstädad skola är viktig för elevers och lärares välmående. Vi på Bright Services erbjuder professionell städning av förskolor, grundskolor och andra skolmiljöer, med högsta krav på hygien och kvalitet.

Städning inom vård

Behöver du hjälp med städning på din mottagning? Vi städar läkarmottagningar och tandvårdskliniker i Göteborg. En god hygien är viktig inom vården då den förebygger och minskar smittspridning. Vi erbjuder prisvärda, pålitliga och professionella städtjänster. Vi tillhandahåller anpassningsbara och gröna städtjänster för din mottagning i Göteborg.

Kontorsstädning

Vi har ett komplett utbud av tjänster inom städning och rengöring till företag och verksamheter. Trappstädning, kontorsstädning, butiksstädning, städning av köpcentrum, verkstadsstädning eller industristädning, regelmässigt eller tillfälligt är bara några exempel.

Verkstadsstädning

Att hålla rent i en verkstadsmiljö är viktigt. Vi städar verkstäder, produktionsytor och lager. Verkstadsstädning kan innebära allt från höghöjdstädning till daglig städning av verkstadsgolv, arbetsstationer och personalutrymmen. Vi föredrar ett möte med er för att kartlägga vilka typer av utrymmen som ska städas samt ytornas omfattning.

Våra tjänster

Skolstädning - Bright Services Göteborg

Skolstädning

Läs mer!
Städning inom vård - Bright Services Göteborg

Städning inom vård

Läs mer!
Kontorsstädning - Bright Services Göteborg

Kontorsstädning

Läs mer!
Verkstadsstädning - Bright Services Göteborg

Verkstadsstädning

Läs mer!
Trappstäd - Bright Services Göteborg

Trappstäd

Läs mer!

Är du intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss

Städleverantör till företag och verksamheter i Göteborg

Både företag och skolor väljer oss som sin städleverantör i Göteborg då de vet att de får högkvalitativa städtjänster, engagerad och duktig städpersonal och möjlighet att få hjälp med kompletterande servicetjänster.

Få en offert

Våra tjänster täcker det mesta inom städning, alltifrån kontorsstäd till städning inom vård. Vi är städfirman du ska kontakta när du behöver städhjälp på arbetsplatsen.

Vi erbjuder självklart en offert till dig som kund för att du ska vara säker på ditt val. Kontakta oss för att få en offert redan idag, eller välkommen att boka in ett förutsättningslöst möte så tar vi tillsammans fram de bästa lösningarna för just ditt företag